Ingrediënten (2 personen)
- 4 grote vleestomaten
- 150 gram half om half gehakt
- 2 lente uitje
- 1/2 paprika
- 150 gram feta
- verse peterselie
- 15 gram pompoenpitten
- snufje zout en peper
Bereiding
- Snijd de tomaten in een stervorm in en klap ze voorzichtig open.
- Leg de tomaten in een ovenschaal en besprenkel ze met olijfolie.
- Snijd de lente ui in ringetjes en fruit ze licht aan.
- Voeg aan de lente uit het gehakt toe en wanneer dit gaar is de paprika, pompoenpitten, feta, peper en zout.
- Laat alles even door garen en vul de tomaten met het gehaktmengsel.
- Bak de tomaten gedurende 30 minuten op 180 graden in de oven gaar.
- Garneer tot slot de peterselie bovenop de gevulde tomaten.
Eet smakelijk!
Bereidingsduur:
Ca. 45 minuten
Voedingswaarden (per persoon):
Bevat per portie circa 500 Kcal, waarvan 33 gram eiwit, 21 gram koolhydraten, 9 gram suikers, en 33 gram vet.